English German Russian Polish Romanian
Fapte interesante despre sunet...
Centrul de presă
  Ştiri
  Premii


Produse
Microlab H-11 a fost apreciat!
23/5/2010

Microlab H-11 a fost recunoscut drept cel mai bun produs al lunii potrivit revistei PC magazine! Iarăşi sunet de fanfare, care dacă şi ameţeşte capul, acesta totuşi se învârte cu o viteză bine calculată şi într-o direcţie cât se poate de necesară! Iar direcţia este indicată de dumneavoastră, stimaţi utilizatori ai producţiei noastre. Iar noi, cu o mare satisfacţie vă vom relata încă o dată despre minunatul nostru model.


H-11 este un sistem multimedia care aminteşte foarte mult sunetul binecunoscutelor şi mult preferatelor SOLO, dar care prezintă o variantă mai compactă (dimensiuni 145*254*230 mm). Destinaţia de bază a acestora constă în sonorizarea locului dumneavoastră de muncă.
Corpul boxelor este fabricat din fibrolit şi este capitonat cu vinil ce imită pielea de culoare închisă,cadrul cu pânză acustică este nedetaşabil, iar filiera din aluminiu în partea de josaminteşte mult stilul anilor 80.
Difuzorul de frecvenţe înalte al acestor boxe de două benzi este realizat în formă de cupolă dar, spre deosebire de majoritatea modelelor, nu este fabricat din pânză, ci din titan. Acest fapt, fără îndoială, acţionează benefic asupra calităţii sunetului reprodus care este cristalin şi surprinzător de echilibrat.
Toate elementele sistemului sunt ecranate magnetic. Rezistenţa tweeterului este de 6 Ohm. Inversoarele de fază sunt poziţionate pe panoul din spate în partea superioară.
Un atu mare îl prezintă pentru H-11 prezenţa telecomenzii. Este realizată în formă de buton, în partea de jos este prevăzută o ventuză.Este foarte ergonomic şi se află întotdeauna la îndemână. În afară de această telecomanda este prevăzută cu un racord pentru căşti.
Cum am menţionat anterior, H-11 este un sistem acustic de calculator, dar care poate fi utilizat şi cu un televizor sau centru muzical. Are suficientă putere pentru a sonoriza o cameră de tip standard, în acelaşi timp ocupă puţin loc.
Microlab Technology este unul dintre actorii de forţă de pe piaţa acusticii multimedia şi periferiei de calculator. De circa 10 ani activează în domeniul creării sunetului pentru calculatoarele personale. Compania produce un spectru larg de sisteme multimedia: începând cu sisteme stereo portative (2.0) până la home cinema de nivel Hi-Fi (5.1).

Microlab Technology caută să folosească tehnologii inovative în crearea sistemelor acustice. Consultantul oficial al companiei este Peter Larsen, inginerul acustic cu renume mondial. Microlab colaborează cu aşa firme de renume ca biroul de proiectare Dr. Kurt Mueller, care elaborează emiţătoare pentru Scanspeak şi Seas.

Informaţii mai detaliate despre companie le puteţi găsi pe www.microlab.com
Copyright © 2009 Microlab Electronics Co., Ltd. All rights reserved.
Created by JumpEffect