English German Russian Polish Romanian
Fapte interesante despre sunet...
Centrul de presă
  Ştiri
  Premii


Produse
Schimbări în companie
30/8/2010

În istoria „Microlab” a avut loc un eveniment foarte important, chiar epocal: fondatorul firmei şi patronul ei permanent domnul Zhang Ci a demisionat, şi deja din 11 iunie 2010 doctorul Irving Wang a început activitatea în calitate de noul director general al companiei „Microlab”.


Doctorul Wang, 41 ani, are o experienţă de muncă bogată în domeniul elaborării şi implementării strategiilor de afaceri şi în managementul de branduri. În cariera sa el a ocupat postul de consultant în corporaţia de consulting „McKinsey & Company”, a lucrat la companiile „Corning”, „CyOptics” şi „Lutron Electronics”.
Noul director al „Microlab” a absolvit Universitatea din Beijing cu gradul de licenţiat în fizică; a susţinut teza de doctorat la Institutul Tehnologic din Massachusetts, iar în Şcoala de Business din Dartmouth a făcut masteratul în domeniul administrării afacerilor.
S-a schimbat şi denumirea întreprinderii: din 30 august anul curent „Microlab Technology Company Limited” se numeşte „Microlab Electronics Company Limited”.
Copyright © 2009 Microlab Electronics Co., Ltd. All rights reserved.
Created by JumpEffect