English German Russian Polish Romanian
Fapte interesante despre sunet...
Centrul de presă
  Ştiri
  Premii


Produse
FC10 design si calitate
1/6/2013

Unul dintre cele mai noi modele Microlab FC10 este dedicat celor pasionati de design si tehnologie in acelasi timp, datorita formei unice si inovatoare. Sistemul are incorporat procesor digital (DSP) pentru un sunet pur si clar.


Microlab FC10 se bazeaza pe una dintre cele mai cunoscute tehnologii FINE CONE. De asemenea, FC10 beneficiaza si de tehnologia DSP care va ofera posbilitatea de a va bucura de sunet de calitate fara nici cea mai mica distorsiune in timp ce ascultati muzica, va jucati sau vizionati filme.

Convertoarele de frecventa mijlocie si inalta asigura redarea perfecta a intregii game de tonuri. Subwoofer-ul activ si procesorul digital ofera sunet perfect chiar si pe frecvente joase.

FC10 este usor de utilizat si setarile sunt usor de reglat. Conectarea la laptopuri, tablete, telefoane mobile sau MP3 playere se face foarte usor datorita mufei de 3.5 mm. Functia de memorie va permite sa pastrati ultimul nivel de volum setat in timp ce schimbati intre notebook si PC. Boxele sunt disponibile in diferite culori.

Descriere detaliata a produsului

design impresionant
redare gama variata de frecvente
procesor digital pentru sunet clar
functie de memorare
mufa 3,5 mm
Copyright © 2009 Microlab Electronics Co., Ltd. All rights reserved.
Created by JumpEffect