English German Russian Polish Romanian
Fapte interesante despre sunet...
Centrul de presă
  Ştiri
  Premii


Produse
Microlab SOLO9C – digital solo.
28/4/2014

Noul sistem stereo de la unul din cei mai importanti producatori de sisteme acustice PC, vine insotit de o multime de dispozitive. Acest sistem poate fi conectat in mai multe moduri – intrare 2RCA, optica digitala sau intrare coaxiala.
Caracteristica distinctiva a modelului SOLO9C este disponibilitatea HDMI (PCM). Tehnologia de receptionare a semnalului permite nu numai primirea sunetului ci si transmiterea de semnal video catre TV.  


 Datorita varietatii de mufe de care dispune, Microlab SOLO9C poate fi utilizat ca si:
·    Home disco pentru telefonul mobil, mp3 player sau PC
·    Sistem de sunet pentru jocuri pe computer. Cel care se joaca va auzi fiecare miscare si fiecare sunet.
·    Modalitate de a transforma TV-ul intr-un sistem de sunet puternic si clar care sa redea efecte speciale la tine acasa.
 
Infatisarea noului model pastreaza linia clasica a gamei SOLO.
Carcasa este construita din MDF, cu grosime suplimentara. Boxele sunt protejate de fibra acustica neagra. In plus, pe panoul frontal puteti gasi si setarile de afisare.
Controlul dispozitivului se poate face prin telecomanda fara fir sau prin butoanele situate pe partile laterale ale carcasei. Sunt disponibile urmatoarele setari: volum, frecvente joase si inalte.
Setarile disponibile pe telecomanda fara fir sunt: volum, frecvente joase si inalte, mod sleeping, silentios, selectie sursa. 
Copyright © 2009 Microlab Electronics Co., Ltd. All rights reserved.
Created by JumpEffect