English German Russian Polish Romanian
Fapte interesante despre sunet...
Centrul de presă
  Ştiri
  Premii


Produse
Pagina: [1] [2]

Evaluarea boxelor stereo active Microlab SOLO-6
10/2/2010

Atunci când piaţa este controlată de actori mari, multe companii rămân fără atenţie. Una dintre aceste companii este Microlab Technology Co. LTD, fabricile căreia se află în China. Este puţin probabil că aţi mai auzit vreo-dată de compania Microlab, în această analiză, însă,  vă vom relata despre acest producător relativ necunoscut, care fabrică produse destul de calitative şi care îl are în calitate de consultant pe cunoscutul specialist în domeniul creării difuzoarelor Peter Larsen.

Evaluarea sistemului acustic Microlab H11
10/2/2010

   Microlab H11 H11 – încă un sistem acustic realizat de compania Microlab în cadrul seriei de produse multimedia destinate utilizatorilor exigenţi. Se presupune că este un model ordinar, destinat pentru cei ce nu sunt gata să procure boxe din seria Solo. Cu toate acestea, sistemul are unele particularităţi deosebite.

Totul pe CeBit 2010
3/2/2010

Microlab Technology Co, va participa la expoziţia internaţională în materie de tehnologii informaţionale şi de calculator CeBIT 2010. Expoziţia se va desfăşura în perioada 2 - 6 martie 2010 în Hannover (Germania).Vom fi bucuroşi să vă vedem la standul nostru HALL 016 A20Microlab obţine argintul în anul 2009 după versiunea revistei iXBT
4/1/2010

Cum a fost anul 2009 plecat şi cu ce fel da bagaje am sosit în viitorul apropiat? Împreună cu noi această întrebare au studiat-o zeci de ediţii specializate. Şi iată că cu alai şi muzică XBT decernează premiul anual: iXBT Brand 2009 Opţiunea cititorilor. Ura! Microlab este iarăşi printre cei mai cei mai! Am luat locul II de onoare!

Microlab PRO-3: mijlocul de aur
3/11/2009

Acei pentru care Solo 7 este un exces, iar modele de birou nu îi mai satisfac, acei cărora le place sunetul bun, dar nu suferă de o formă avansată de audiofilie care îi face pe oameni să schimbe în fiecare an boxele trecând la modele tot mai scumpe şi mai scumpe, acei care preţuiesc nu numai conţinutul dar şi exteriorul – toţi aceşti oameni trebuie să vadă Microlab PRO-3.
Pagina: [1] [2]

Copyright © 2009 Microlab Electronics Co., Ltd. All rights reserved.
Created by JumpEffect